Shovel huren

Shovels, ook wel wielladers genoemd, voeren wij voornamelijk van het merk Volvo in de types: Volvo L35Volvo L60Volvo L70Volvo L90 en Volvo L120. De grotere machines zijn uitgerust met LastMomentBeveiliging (LMB). Voor het kleinere werk hebben wij drie Giant 6001 X-tra machines. Ahlmann hebben wij in de typen Ahlmann ZA150 en Ahlmann AZ85. Veel van deze machines zijn uit te rusten met lasergestuurde apparatuur, zogenaamde levelers van de merken J.A. en Trimble, ook de kleinere typen.

Daarnaast kunnen we de machines naar wens uitrusten met diverse hulpstukken zoals bijvoorbeeld extra lange palletvorken, een verlengjip met of zonder hydraulische lier, stenenklemmen en evenaars. Een dichte bak, riekbak en lepelbord behoren tot de standaard uitrustingsstukken. Alle shovels zijn uit te rusten of af uitgerust met een overdrukinstallatie op de cabine.

Shovels met LMB

Veiligheid staat voorop. Daarom zijn onze grotere shovels uitgerust met Last Moment Beveiliging (LMB). Deze LMB machines kunt u natuurlijk bij ons huren. Wij verhuren overigens ook nog andere machines met LMB.

Huur een shovel, wiellader, evenaar of verlengjip

Naast het verhuur van shovels verhuren we ook hulpstukken, zoals een wiellader, evenaar of verlengjip. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Shovels.