Graafmachine of shovel met LMB huren

Graafmachines

Een behoorlijk aantal mobiele graafmachines is uitgerust met Last Moment Beveiliging, kortweg LMB, voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. De machines worden bemand door goed opgeleide en ervaren machinisten. Zij voeren uit wat u hebt bedacht.

De machines kunnen desgewenst worden voorzien van een groot aantal verschillende uitrustings- en hulpstukken en zijn breed inzetbaar. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer geschikt voor het zetten van bekisting, het storten van beton, het aanvoeren van bouwmaterialen, het verplaatsen van bouwmaterialen etc. De hijsarmen waarmee de machines kunnen worden uitgerust zijn telescopisch uitschuifbaar tot 12,5 meter en voorzien van lierwerk. Ze kunnen niet alleen heel hoog, maar ook heel diep. Alle graafmachines zijn uit te rusten met of reeds uitgerust met een overdrukinstallatie op de cabine.

Shovels

Een aantal van onze shovels (wielladers) is ook voorzien van LMB. De shovels zijn standaard al zijn uitgerust met een riekbak, dichte bak en palletvorken en kunnen, dankzij de extra functies, ook worden voorzien van bijvoorbeeld schudbakken, stenentrommels, stenenklemmen, hijs-jippen, laserbesturing en zelfs telescoopmasten. Kortom, ze zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld het egaliseren van terrein voor de steigerbouwer of de straatmaker, het aanvullen van funderingen en zelfs als ruwterrein kraan. Vanzelfsprekend voldoen alle machines en uitrustingsstukken voortdurend aan de meest recente wettelijke veiligheidsvoorschriften. Alle shovels zijn uit te rusten of zijn al uitgerust met een overdrukinstallatie op de cabine.

 

Graafmachine met LMB

Shovel met LMB

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Machines met LMB.