Rupsmachine of binnendraaier huren

Rupsmachines verhuren we in allerlei soorten en maten: van minigravers, zoals de Kubota UH10 met een eigen gewicht van 900 kg, tot machines van meer dan 30 ton. Alle rupsmachines zijn (te) voorzien van een overdrukcabine en opgebouwd met extra functies voor aanbouwstukken zodat ze geschikt zijn voor allerlei soorten werkzaamheden. De zwaardere typen zijn bijvoorbeeld uit te rusten met een makelaar en boor in verschillende maten. Verschillende van onze rupsmachines zijn voorzien van een Trimble GPS systeem. We verhuren rupsmachines als de Kato 513Caterpillar 321Caterpillar 324D, Hitachi ZX180, Hitachi ZX210, Hitachi ZX225, Hitachi ZX280, Liebherr 914 Compact, Volvo EC240en Volvo 290 CLR.

Rupsgraafmachine huren

Wij beschikken over diverse rupsgraafmachines van 1 tot meer als 30 ton eigen gewicht. Hierdoor hebben wij voor veel verschillende uitdagingen het juiste materieel in ons bezit.
Voor het lange werk rusten we de rupsmachine uit met verlengarmen of hebben we een "long-reach" machine. Voor het diepe werk hebben we andere verlengarmen, knijpers en "lummelstukken". Is de ruimte beperkt? Dan hebben we zogenoemde Binnendraaiers, machines die binnen de rupsen draaien. Voor ieder type werk hebben we wel een oplossing.

Machines met lange arm

Machines met lange arm (Long Reach) zijn speciaal voor het lange en diepe werk. Wij hebben onder andere de Volvo EC 240 LR en de Volvo EC 290 C LR. Beide machines hebben een arm met een lengte van 18.8 meter. In speciale gevallen kan deze nog worden verlengd met een verlengarm. Ook zijn deze machines uitgerust met Trimble 3D GPS.

Door de extra functies waarmee ze zijn uitgerust kunnen er bijna alle hulpstukken aan, zoals een sorteerknijper, hamer, verlengarm, knijpers met lummelstuk of een trilblok. Deze machines zijn overal op voorbereid.

machines met GPS Trimble

GPS wordt steeds vaker gebruikt in de bouw. Om hierop in te spelen hebben we enkele machines uitgerust met Trimble 3D GPS systemen. Machines die hierover beschikken zijn onder andere: de Hitachi ZX 280 en de Volvo EC 290 C LR.

 

 

Binnendraaier Huren

Binnendraaiers zijn ideaal op bouwlocaties met beperkte ruimte of in de binnenstad, omdat deze machines binnen de rupsen draaien. Ook worden ze vaak gebruikt bij spoorwerk. We hebben binnendraaiers van 1 tot 30 ton, onder andere de volgende modellen: Volvo EC 35 C, Volvo EC 58 CNew Holland 80, Kato 308, Kato 513Caterpillar 321 en Hitachi ZX 225.

Zekerheid

Onze binnendraaiers en rupsmachines zijn van hoge kwaliteit, waarmee het beste resultaat behaald kan worden. Daarvoor maken wij gebruik van merken met een sterke reputatie, die zichzelf aanzienlijk hebben bewezen. We kiezen daarom o.a. voor Kubota, Hitachi, Caterpillar, Volvo, Kobelco en Kato.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Rupsmachines en binnendraaiers.