Shovel huren

Shovels, ook wel wielladers genoemd, voeren wij voornamelijk van het merk Volvo in de types: Volvo L35Volvo L60Volvo L70Volvo L90 en Volvo L120. De grotere machines zijn uitgerust met LastMomentBeveiliging (LMB). Voor het kleinere werk hebben wij twee Giant 6001 X-tra machines en Ahlmann AZ85. Veel van deze machines zijn uit te rusten met lasergestuurde apparatuur, zogenaamde levelers van de merken J.A. en Trimble, ook de kleinere typen.

Daarnaast kunnen we de machines naar wens uitrusten met diverse hulpstukken zoals bijvoorbeeld extra lange palletvorken, een verlengjip met of zonder hydraulische lier, stenenklemmen en evenaars. Een dichte bak, riekbak en lepelbord behoren tot de standaard uitrustingsstukken. Alle shovels zijn uit te rusten of af uitgerust met een overdrukinstallatie op de cabine.

Shovels met LMB (exclusief of inclusief hijs jib)

Veiligheid staat voorop. Daarom zijn onze grotere shovels uitgerust met Last Moment Beveiliging (LMB). Deze LMB machines kunt u natuurlijk bij ons huren. Wij verhuren overigens ook nog andere machines met LMB.
 

 

Shovel met leveller


Biemond en Zonen beschikt over diverse shovels uitgerust met een levelbord. 
Deze uitrustingen zijn gespecialiseerd in het (zeer) nauwkeurig egaliseren van bodemmatrialen zoals; Grond, zand, ballast, porfier en repak.
De levelborden zijn lasergestuurd en daardoor zijn afwijkingen minimaal.

Huur een shovel met ervaren machinist

Wij hebben inmiddels een sterk en ervaren team aan shovel machinisten ontwikkeld. Ook zijn wij continue opzoek naar leergierig & gemotiveerd personeel om ons te komen versterken op de shovel afdeling.
 


Groot & Klein


- Voor grote oppervlaktes hebben wij diverse shovels en levelborden beschikbaar zoals een Volvo L90F, Volvo L70F, Volvo L60F.

- Voor de kleinere ruimtes hebben wij een Giant 6004 uitgerust met een mini levelbord.
 

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Shovels.